Kingdom Hearts 3D Son Savaşın Başlangıcı Olacak

Evet saçları yarattığı karakterlerinkine benzemiş
19.01.2011 16:56 Alkan Adakaner


    3DS için hazırlanan Kingdom Hearts oyununun adı kısa bir süre önce resmiyet kazanarak Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance olarak duyurulmuştu. Oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura, 3DS'teki maceramıza ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

     Kısa bir süre önce serinin 10. yılını geride bıraktığımızı söyleyen Nomura, serinin gerçekten de artık son aşamaya doğru ilerlediğini açıkladı. Dream Drop Distance'ın son savaşın başlangıcı olacağını söyleyen ünlü yapımcı, bu oyunda bir çok sürprizin bizi karşılayacağını söylüyor.

      Dream Drop Distance'ın tamamen yeni bir sistem için hazırlandığını ve kendimizi daha eğlenceli bir oyuna hazırlamamızı belirten Nomura'nın bu oyun için büyük planları var gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler