Kingdom Hearts 3D'de 3 Silahşörler de Var

3DS'teki bu macera çok büyük bir merakla bekleniyor
14.12.2011 16:59 Alkan Adakaner

       Gelecek yıl Nintendo 3DS ekranlarında boy gösterecek olan Square Enix'in aksiyon-rpg oyunu Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance için yeni karakterler onaylandı. Ayrıca oyuna ait iki yeni dergi taraması da yayınlandı.
 
      Bu dergi taramalarında Three Musketeers'ın da (ülkemizde 3 Silahşörler olarak biliniyorlar) oyunda yer alacağını görüyoruz. Tabi 3 Silahşörler gerçekçi bir şekilde değil, oyunun havasına uygun bir görünümle karşımıza çıkıyorlar.
 
     Henüz net çıkış tarihi açıklanmayan Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'ın yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 4 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler