Kingdom Hearts 3D'den Pinokyo Ayrıntıları

3DS sahipleri önümüzdeki yıl bu mükemmel olma ihtimali yüksek oyuna kavuşacaklar
20.11.2011 11:00 Alkan Adakaner


      Square Enix tarafından Nintendo 3DS'e özel olarak geliştirilen Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa Pinokyo ve Notre Dame Kamburu'nun mekanları tanıtıldı.
 
     Jump dergisinde yer alan bilgilere göre Pinokyo "Pranksters Paradise"ta, Notre Dame Kamburu ise La Cite des Cloches'da bulunacak.  Prankster Paradise tanıdık bir mekan. Burası içinde sirk kulübelerinin de bulunduğu dev bir balinanın içi. Burada Pinokyo'nun yanı sıra Jiminy Cricket ile karşılaşacaksınız.
 
     La Cite des Cloches'ta ise Frollo adlı bir adamla tanışacağız ve kendisi bize şehirde boy gösteren iblislerle ilgili endişelerini iletecek. Aşağıdaki dergi taramasında Pinokyo ve Quasimodo'yu (Yani Notre Dame Kamburu) görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler