Kingdom Hearts 3D'nin Demosu Batı'ya Geliyor

Kingdom Hearts 3D'nin Batı'da da çok büyük ilgi göreceğine eminiz
13.05.2012 11:36 Alkan Adakaner


    2012 yılında piyasaya çıkacak 3DS oyunları arasında en çok beklenenlerden biri de Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'tır diyebiliriz. Square Enix bu önemli oyunun demosunu da çıkararak oyuncuların Sora'nın yeni macerasını daha iyi tanımalarını istiyor.
 
     Tetsuya Nomura tarafından yapılan açıklamaya göre Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'ın demosu Japonya'nın yanı sıra Amerika bölgesinde de yayınlanacak. Bu demoda Traverse Town'da Sora'nın macerasının bir bölümünü oynayabileceksiniz.
 
    Bu demonun Avrupa bölgesinde yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı, ama çok büyük ihtimalle Square Enix bu demoyu Avrupa bölgesinde de yayınlayacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Platformlar: 3DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 20 Temmuz 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler