Kingdom Hearts 3 PC'ye Gelecek Olabilir

21.12.2019 11:14 Özgür Eroğlu

 
Square Enix'in yapımcılığını üstlendiği, Kingdom Hearts serisinin yeni oyunu Kingdom Hearts 3 2019'un ilk aylarında PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştı. Oyunun da yeni indirilebilir içeriği ReMIND geçtiğimiz haftalarda duyuruldu.
 
DLC de aynı oyun gibi sadece konsollar için duyuruldu elbette. Ancak DLC'nin Microsoft Store'daki sayfasına baktığımızda DLC, PC'ye de gelecekmiş gibi duruyor. DLC'nin genel özelliklerine baktığımızda Windows 10 cihazlarına yüklenebileceğini görüyoruz. 
 
ReMIND DLC'si 23 Ocak'ta PlayStation 4 için, 25 Ocak'ta Xbox One için yayınlanacak. Belki de DLC'nin çıkış tarihine daha da yaklaştıkça DLC ile birlikte yayınlanacak olan PC sürümünün duyurusunu da görebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler