Kingdom Hearts Re: Coded'dan Yeni Görüntüler

01.07.2010 12:05 Alkan Adakaner


 
     3DS duyuruldu, ama kimsenin DS'ten vazgeçmeyi düşünmediğine eminiz. 100 milyondan fazla satan Nintendo DS için Square Enix de Kingdom Hearts: Re Coded'ı piyasaya süremeye hazırlanıyor.
 
     Kingdom Hearts 358/2 Days'in de geliştiricisi h.a.n.d ile işbirliği yapan Square Enix, daha önce cep telefonları için piyasaya çıkan Kingdom Hearts: Coded'ı Nintendo DS ekranlarına Kingdom Hearts: Re Coded adıyla taşıyor.

     Disney'in yanı sıra Final Fantasy karakterlerinin de bulunacağı oyunda Sora, King Mickey, Jiminy Cricket, Donald Duck, Goofy ve Chip & Dale'i görme şansını yakalayacağız.

     Kingdom Hearts II sonrasındaki olayları konu alacak olan KH: Re Coded, Sonbahar'da piyasaya çıkacak. Oyunun küçük, ama yeni ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts Re: Coded Platformlar: DS Geliştirici: h.a.n.d. Inc. Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler