Kingdom Online Steam Greenlight’ta Desteklerinizi Bekliyor

21.11.2014 18:51 Tayfun Kumaş

 
    Türkiye'deki MMORPG tutkunlarının vazgeçilmezi olan Knight Online'ın geliştiricisi Noah Games tarafından geliştirilen MMORPG oyunu Kingdom Online, SteamGreenlight'a gün içerisinde eklendi.
 
    Free to Play bir oyun olarak karşımıza çıkacak olan Kingdom Online, Steam kullanıcıları tarafından platforma eklenmeye uygun görüldüğü taktirde Steam üzerinden oyunculara sunulacak.
 
    Kingdom Online, bugün itibariyle Steam kullanıcılarının oylamasına sunuldu. Daha önce hiçbir MMORPG'de bulunmayan Kışla Savaş sistemini de içinde barındıran Kingdom Online, oyun içi zindanlar ve zanaat sistemiyle Türk oyuncusunun gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Türkçe ve İngilizce dil seçeneği de bulunan oyun 25 Kasım'da Türkiye'de beta açılışını yapacak.
 
    Kingdom Online'ın Steam Greenlight sayfasına buradan ulaşarak oy verebilir, buradan da oyunu indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Online Platformlar: PC Geliştirici: NTT Game Dağıtıcısı: NTT Game Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 19 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 39 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler