Kingdom of Amalur: Reckoning'in İlk 30 Dakikası

06.01.2012 15:41 Ersin Kılıç


     Sabah saatlerinde merakla beklenen Ninja Gaiden 3 için 30 dakikalık bir video yayınlayan OXM, bu sefer de Kingdom of Amalur: Reckoning ile karşımıza çıktı. OXM, deneme fırsatı yakaladığı Reckoning'in ilk 30 dakikalık bölümünü oyun severler ile paylaştı.
 
     Hikaye detayları ile açılışını yapan oyunun ilk videosundan sonra daha önce sık sık gördüğümüz bir sahne ile karşılaşıyoruz. Öldüğü sanılarak bir araç üzerinde bir nevi toplu mezara bırakılan kahramanımızın hikayesi de burada başlıyor. Karakter yaratma ve sınıf seçme gibi klasik RPG dinamiklerinden sonra ise oynanış kısımlarına geçiyoruz.
 
     Videonun ilerleyen kısımlarında ise dövüş anları ve silah seçimi gibi sahnelere de yer verilmiş. Büyük bir bölümü zindanlarda geçen bu videonun sonunda ise açık dünyaya çıkıyoruz. Özellikle bu kısımlar renkli yapısı ile dikkat çekiyor. Fable benzeri bir oynanışa sahip olsa da ondan çok daha ciddi bir yapıya sahip olan Kindgom of Amalur: Reckoning'in ilk dakikalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler