Kingdoms of Amalur, Oblivion Kadar Büyük

Oyunda birbirinden çok farklı mekanları gezme imkanımız olacak
07.10.2011 08:27 Alkan Adakaner

 
     The Elder Scroolls: Morrowind ve Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston tarafından tasarlanan Kingdom of Amalur: Reckoning'in geliştiricisi Big Huge Games yeni oyununun dünyası hakkında bilgi verdi.
 
    Oyunun yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Craig Krstolic'in açıklamalarına göre Kingdom of Amalur dünyasının boyutuna baktığımızda en az Oblivion kadar büyük.  İki oyun arasında ise önemli bir tasarımsal fark varmış. Oblivion'da bir merkez şehir varken Kingdom of Amalur'da ise küçük şehirler oyunun dünyasına yayılmış.
 
      5 farklı büyük şehire sahip olan Kingdoms of Amalur: Reckoning gelecek yıl Şubat ayında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 ekranlarında boy gösterecek. Umarız başarılı bir aksiyon-rpg oyunuyla karşılaşırız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 23 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 40 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler