Kingdoms of Amalur'dan İlk Video ve Görseller

23.07.2010 12:09 Alkan Adakaner


     Ünlü yazar R.A Salvatore, Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane ve Elder Scrolls: Oblivion'ın baş tasarımcısı Ken Rolston'ın geliştirici ekipte yer aldığı Kingdoms of Amalur: Reckoning'in ilk tanıtım videosu ve görselleri ortaya çıktı.
 
     Oyunun videosunda zırhlar içindeki kahramanımızın iskelet savaşçılara karşı bol aksiyonlu bir mücadele verdiğini görüyoruz. Ayrıca videosunun sonundaki dev yaratık da dikkat çekici. Ekran görüntülerinde de aksiyon yönünün ağır basacağı bir oyunla karşılaşacağımız izlenimine kapıldık.
 
      Elder Scrolls benzeri birşey beklerken ondan oldukça farklı olacak bir oyunla karşılaşacağımızı düşündüğümüz Kingdoms of Amalur'da biraz da Demon's Souls havası var gibi görünüyor. 
 
      38 Studios ve Big Huge Games tarafından geliştirilen oyunun arkasında Electronic Arts gibi bir devin bulunması da umutlarımızı arttırıyor. 2011 yılında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler