Kingpin: Reloaded 2021'e Ertelendi

27.11.2020 07:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 3D Realms ile Interplay ve geliştirici Slipgate Ironworks, bu yıl çıkması planlanan Kingpin: Reloaded'ı 2021'e ertelediğini duyurdu.

Kingpin: Reloaded, 1999 yılında PC için çıkan FPS oyununun remaster versiyonu olacak.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre "Orijinal kaynak kodları artık mevcut değil ve bu yüzden başlangıçtaki planımız oyunu modern motorda yeniden yaratmaktı. Ancak oyunun %100 orijinalindeki gibi hissettirmesini sağlamak için bu yaklaşımımızı değiştirmenin daha iyi olacağının farkına vardık. Yani kayıp kodları yeniden oluşturmak. 2020'nin büyük bir kısmında bunun için sıkı bir şekilde çalıştık ve neredeyse bitti. Programlama kısmının yanı sıra oyundaki her dokuyu sıfırdan, yüksek çözünürlükte yeniden oluşturma çalışmaları da bitmeye yaklaştı."
 
Ocak ayında geliştirme sürecinde bir sonraki aşamaya geçiliyor. Yeni oynanış videoları ile ekran görüntüleri paylaşılacak ve kapalı beta açılacak. 
 
Kingpin: Reloaded PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingpin: Reloaded Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slipgate Ironworks Dağıtıcısı: 3D Realms, Interplay Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler