Kingston Trilogy Tour Finali Sonuçlandı

Üç ekip de dün İstanbul'da kıyasıya mücadele etti.
05.02.2012 19:13 Gökhan Yılmaz

 
     Kingston'ın sponsorluğunda düzenlenen ve dünyaca ünlü takımların yer aldığı Kingston Trilogy Tour Counter-Strike turnuvasının kazananları belli oldu. Dün gerçekleşen turnuva finalleri dünyaca ünlü Moscow Five, Natus Vincere (Na'Vi) ve türk takımı olan HWA arasındaki mücadele ile gerçekleştirildi.
 
     Toplamda 5.000$ ödül dağıtıldı ve bunun 3.500$'lık büyük dilimi birinci olan Moscow Five'a verildi. Turnuvayı ikincilik ile tamamlayan Na'Vi 1000$, üçüncü olan HWA ise 500$ ödüle layık görüldü.
 
     Açılış maçında Moscow Five HWA'yı de_dust2'de 16-7 yendi. Sonrasında Na'Vi ile karşılaşan HWA, de_nuke haritasında 16-12 yenildi. Böylece final müsakabası Moscow Five ve Na'Vi arasında düzenlendi. Final maçları ilk olarak de_tuscan ve de_mirage haritalarında gerçekleşti. Moscow Five ilk haritada 9-6 ve 14-15 ile 1-0'lık skoru elde ederken ikinci harita Na'Vi'nin 16-4 üstünlüğü ile sona erdi. Durum 1-1 olmuşken, son harita olan de_inferno, 16-12 skorla Moscow Five'ın galibiyeti ile sonuçlandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 34 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler