Kirby and the Forgotten Land'in Gizli Dünyasını 25 Mart'ta Keşfedin

13.01.2022 18:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo Switch ailesinde bulunan, Kirby and the Forgotten Land’de sevimli ve güçlü kahramanımız Kirby ile yeni yetenekler kazanırken merak,vahşi doğa ve Waddle Dess ile dolu bir maceraya yelken açın. Bu maceraya atılmak istiyorsan bunu çok yakında yapabilirsin, çünkü oyun 25 Mart 2022'de çıkıyor.
 
Kirby bilinmeyen bir diyara gittiğinde Waddle Dess’in Beast pack tarafından kaçırıldığını keşfeder ve bu iş için biçilmiş kaftan olan kahramanımız içine çekebilme özelliği ile yola koyulur. Kirby, arkadaşlarını kurtarmak için yeni dünyada tanıştığı meraklı Elfilin ile bir yolculuğa çıkar.
 
 
 
Bu kapsamlı macerada Kirby’nin özellikleriyle düşmanlarla savaşırken 3d canlı dünyanın tadını çıkarın.Muhteşem doğanın ve geçmiş uygarlıkların kaynaştığı bu yerde zorlu bir macera sizi bekliyor.Her bölüm sonunda esir tutulan Waddle Dees’i kurtarmak için yola çıktığın bu macerada, yol boyunca köşe bucak keşif yapmak ve olabildiğince Dees’i kurtarmak senin için oldukça faydalı olabilir.    

Beast Pack’in meydan okumasına karşı koymak için Kirby,ikonik kopyalama yeteneğine yenilerini ekliyor- delme ve uzaktan ateş etme özelliği. Delme özelliği ile yeraltına tünel kazabilir, düşmana yerden yukarı doğru büyük bir patlamayla saldırabilirsin. Uzaktaki bir düşmanı hedef aldığında Kirby’nin uzaktan ateş etme özelliğini kullanabilirsin,düşmanların yakında yıldızları görebilecekler.

Kirby aynı zamanda çok oyunculu bir macera oyunudur.İkinci oyuncu Bandana Waddle Dee olarak oyuna katılabilir. Aynı konsol üzerinden Joy-Con’u paylaşarak oyuna dahil olabilir ve mızrağını kullanarak çeşitli saldırılar yapabilirsin.

Kirby and the Forgotten land, Waddle Dee şehrinde geçmektedir. Waddle Dess kurtardıkça şehri daha da geliştirebilirsin. Yeni mağazalar açıldıkça yöresel haklın favori oyunlarını oynama şansını elde edebilirsin. Kirby Waddle Dee Kafe’ye bile yardımcı olabilir.Yüksek puan kazanmak için müşterileri memnun etmeklisin.Bunun için siparişleri hazırla ve müşterileri bekletmemeye çalış.Bilge Waddle Dee’yi şehir merkezinde bulabilir ve  ondan macera ile ilgili ipuçları alabilirsin. Oyuna çevrimiçi bağlanarak dünyada toplamda ne kadar Waddle Dess kurtarılmış ve en çok kullanılan Kirby kopyalama özellikleri nelermiş görebilirsin. 
 
Kirby and the Forgotten Land, Nintendo Switch için 25 Mart'ta çıkış yapıyor. Oyun fragmanında, yeni ve geri dönen karakterleri, kopyalama yeteneklerini, yeni oyun mekaniklerini ve renkli mekanları görebilirsin. 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kirby and the Forgotten Land Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler