Kirby's Epic Yarn'da Hikayemiz Nasıl Başlayacak?

03.09.2010 17:30 Ersin Kılıç


     Nintendo'nun E3 2010'da sunduğu en büyük kozlardan biri olan, bir çok siteden övgü almayı başaran ve Wii'nin önümüzdeki dönemlerde piyasaya çıkacak olan en önemli yapımlarından birisi olarak gösterilen Kirby's Epic Yarn'da hikayemiz nasıl başlayacak?
 
     Nintendo'nun pembe maskotu Kirby, bildiğiniz gibi oburluğu ile de hatırlayacağımız bir karakter. Kirby's Epic Yarın için Japonya'da yayınlanan yeni tanıtım videosunda Kirby'nin oburluğu ve bu oburluğun başına açtığı derdi görebiliyoruz. En pembe hali ile dolaşmaya çıkan Kirby, gördüğü ilginç bir domatesi hemen mideye indiriyor. Sorgusuz sualsiz mideye indirilen bu domatesin acısı ise hemen sonrasında çıkıyor ve ortaya çıkan bir karakter, Kirby'i oyundaki haline yani iplik haline çeviriyor.
 
     Hikayenin başlangıcını öğrendiğimiz bu tanıtım videosunun ilerleyen dakikalarında ise oyunun önemli anlarından bir çok görüntüye yer verilmiş. Grafik stili ile oldukça başarılı bulunan oyunun bu videosunda ayrıca iki kişilik co-op modundan da görüntüler bulunuyor. Ekim ayında Japonya çıkışını yapacak olan Kirby's Epic Yarn, batıya ise 2011 yılı başlarında gelecek.
   
     Oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kirby's Epic Yarn Platformlar: Wii Geliştirici: Good-Feel Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler