Kızgın Kuşlar, Çin'i Fethetmeye Hazırlanıyor

Angry Birds, iOS çıkışını nice platformlar ile süslemişti.
29.07.2011 15:41 Levent Polater

 
    Angry Birds çılgınlığı son sürat devam ediyor. 100 milyondan fazla satmasında en büyük rol oynayan ülkelerin başında gelen Çin için Rovio'nun farklı planları var.
 
     Angry Birds temalı ürünleri Çin pazarına sokmayı hedefleyen Rovio, artık somut ürünlerle de kasasını doldurmaya hazırlanıyor. Bu ürünler arasında ayakkabılar, oyuncaklar vb. ürünler bulunuyor. Rovio ayrıca bu yöreye özel ve Çinli hayranların damak tadına uygun bölümler de geliştirecekmiş. Angry Birds Season için 'Moon Festival' bölümünü getirmeyi planlayan Rovio, bu halkayı Eylül ayında Çinli oyunseverlerle buluşturacak. Ayrıca aynı dönemde Angry Birds temalı ay kekleri de satışa çıkacakmış.
 
   Rovio, oyuncuları nasıl avlayacağını iyi bilen bir firma. Milyarlar ile tanımlanan nüfusu olan Çin'de bu planları yapması da tesadüf olamaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Angry Birds Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rovio Dağıtıcısı: Chillingo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 6 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 25 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler