Knack 2, Playstation 4 için Hazırlanıyor Gibi

14.02.2016 14:42 Alkan Adakaner

 
     Playstation 4'ün çıkış oyunlarından biri olan Knack'in devam oyunu yolda olabilir. Knack 2, Tayvanlı XPEC Entertainment'te çalışan bir video oyun animatörünün Linkedin profilinde ortaya çıktı. 

      Animatöre göre Playstation 4 için geliştirilen Knack 2 projesinde Mayıs 2015'ten bu yana 3B karakter hareketleri ve sinematikler üzerinde çalışıyormuş. Bu bilgiler internet ortamında yayılınca hemen Linkedin sayfasından kaldırılsa da bir şeyi değiştirmedi.
 
    XPEC Entertainment'in Final Fantasy XV gibi oyunlara da dışarıdan destek veren bir stüdyo olduğunu belirtlim. O nedenle Sony Japonya'nın da bu geliştirici firmayla çalışması akla yatkın geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knack Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Japan Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler