Knights Contract'tan TGS Videosu

19.09.2010 15:50 Samet Konuksal


 
 
     Japon oyun sektörünün en önemli ismlerinin başında gelen Namco Bandai'nin yeni oyunu Knights Contrat için Tokyo Game Show videosu yayınlandı. 
 
     Şimdilik pek fazla göz önünde bulunmayan ancak, videolara bakıldığında güzel bir yapım olacakmış hissi veren Knights Contract'ın bu videosunda, oyunda oynanabilir olan iki karakter tanıtılmış. Aynı zamanda videoya, yine o ürkütücü yaratıklar ve kan şöleni de eşlik etmiş.
 
     Yayınlanan videolara bakarsak eğer, Heinrich adındaki bir savaşçıyı ve Gretchen adındaki bir büyücüyü kontrol edeceğimiz Knights Contract, Hack'n Slash oyunların hayranlarını bayağı bir memnun edecek gibi gözüküyor.
 
     Önümüzdeki senenin bahar aylarında PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Knights Contract'ın TGS videosunu, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knights Contract Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler