KoA: Reckoning Yapımcısında İşten Çıkarma Başladı

22.05.2012 17:39 Samet Konuksal


     Kingdoms of Amalur: Reckoning ile geniş bir kesim tarafından beğenilmesine rağmen finansal açıdan sıkıntılı günler yaşayan 38 Studios, eleman kadrosunu daraltıyor.
 
     Rhode Island'a taşınmasının ardından borç alan 38 Studios, bu ayın içerisinde bölge yönetmeliğine olan 75 milyon dolarlık borcun 50 milyon dolara yakınını ödemişti fakat kadrodaki bütün çalışanların maaşlarını ödemekte sıkıntı çekmişti. Rhode Island valisi Lincoln Chaffee'nin abc6'ya yaptığı açıklamaya göre 38 Studios, bu olaylar sonrasında işten çıkarma operasyonlarına başladı.
 
     Konuyla ilgili resmi bir duyuru gelmemesine rağmen bu habere kesin gözüyle bakabiliriz. 38 Studios geçtiğimiz günlerde yeni projesinin duyurusunu yapmıştı. Umarız bu kötü durumlar projenin gidişatını çok etkilemez.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler