KoA: Reckoning'in Çıkış Videosu ve Görseller

02.02.2012 12:19 Ersin Kılıç


     Demosuyla birlikte kafalarımızda bazı soru işaretleri oluştursa da, daha sonrasında yapılan açıklamalar ile yüreğimize su serpen Kingdom of Amalur: Reckoning'in çıkış videosu yayınlandı. Bu çıkış videosu ile birlikte oyun için yeni ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Oyunun ekran görüntülerinde farklı bölümlerden farklı mekanlara ait görüntülere yer verilmiş. Ayrıca bazı yaratık ve boss savaşlarına da yer verilmiş. Oyunun çıkış videosunda ise hikaye ile açılış yapıldığını görüyoruz. Hikayeye ait önemli noktalardan sonra dövüş anlarına yer verilmiş. Videoda öne çıkan nokta ise büyüler ve son vuruş anları oluyor.
 
     7 Şubat'ta çıkışını yapacak olan Kingdom of Amalur: Reckoning'in çıkış videosu ve yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 22 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler