Kojima: "Bir Daha Japonya'ya Dönemem"

11.12.2011 14:57 Samet Konuksal


     Dün gece Spike TV ve GameTrailers iş birliğiyle düzenlenen Video Game Awards ödül töreni birçok yeni duyuru ve videonun gelmesine ev sahipliği yaptı. Bu duyuruları da sizlere anında iletmeye çalıştık. 
 
     Bu güzel duyuruların yanı sıra Video Game Awards'da eğlenceli anlar da yaşandı. Bunlardan birisi, yeni Metal Gear oyununda olmayacağını açıklayan ancak yeni yapımın tanıtımını yapan Kojima'nın sunumunda yaşandı.
 
     Bunca yıldır sektörün en önde gelen isimlerinden olan Kojima, tüm bu deneyimlere rağmen heyecanını hâla daha yenememiş olacak ki, Metal Gear Rising: Revengeance sunumunda ağzından kelimeler bir türlü dökülmek bilmedi.  Dün gece yaşanan sunumun ardından ise Kojima Twitter hesabından ise esprili bir şekilde, "Sunumu batırdım. Bir daha Japonya'ya dönemem." şeklinde bir yazı yayınladı.
 
      Her ne kadar son oyunun videosu sonrasında hayranlar biraz ikiye bölünse de, onlar seni sevmeye devam ediyor Kojima!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler