Kojima: Crysis 2'nin Hikayesi Klişeleşmiş

Hideo Kojima oyun dünyasının en büyük yapımcıları arasında bulunuyor
05.03.2011 11:01 Alkan Adakaner


     Crysis 2'yi çok sayıda oyuncu büyük bir merakla bekliyor. Onlar arasında biz de varız. Crytek'in Türkçe olarak çıkacak oyununu beklemeyen FPS oyuncusu var mıdır acaba? Sanırım yoktur. Herkesin övgüyle bahsettiği bu oyuna şimdiden önemli bir isimden eleştiri geldi. Bu kişi Metal Gear Solid serisinin yaratıcısı Hideo Kojima.
 
     Japonya'da yayınlanan Dengeki PS dergisine konuşan Hideo Kojima şu sözlerle Crysis 2'nin senaryosunu eleştirdi:
 
      "Crysis 2'nin hikayesinde bir şeyler eksik; filmler ve Metal Gear serisi gibi büyük oyunlardan beceriksizce çok sayıda şey kopyalanmış."
 
      Oyun dünyasının en büyük ve başarılı serilerinden birisine imza atmış Hideo Kojima'nın eleştirisi bir megolomania örneği mi? Yoksa haklı bir eleştiri mi? Buna oyuncular karar verecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 118 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler