Kojima Ekibi MGS V: Ground Zeroes'u Savundu

05.02.2014 20:01 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un sadece 2 saat uzunluğunda olması (yan görevlerle 4 saat) oyuncular tarafından ağır bir şekilde eleştirilmişti. Bu eleştirilere Kojima Productions'tan tasarımcı Jordan Amaro yanıt verdi:

     Journey veya Dear Esther uzun oyunlar mı? Voltaire'in 18. yüzyılda yazdığı Cadide adlı eseri en fazla 100 sayfa civarında. Yine de bunlar oyun ve edebiyat dünyasının şaheserleridir. Bu karalamalar MGS, Japonya'daki endüstri ve bütün oyun dünyasında yapmak istediğimiz şeyi lekeleyemecek ve etkilemeyecektir.

     İnsanların yeni MGS'yi tıpkı bizim gibi kutlamalarını istiyorum. Onların kaygılarını göz ardı etmiyorum. Ama oyunun uzunluğu ile ilgili sorunlar uydurma. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler