Kojima: Enders Projesi İptal Edildi

Enders Projesi de malesef beklendiği gibi gitmedi
04.05.2013 09:25 Alkan Adakaner


     Hatırlarsanız Metal Gear Rising'in Kojima Productions'ta geliştirilen sürümü iptal edilmişti ve yerine Platinum Games tarafından hazırlanan MGR: Revengeance geliştirilmişti. Şimdi benzer bir durum yeni Zone of the Enders oyununun da başına gelebilir.
 
    Kojima Productions geçen yıl Enders projesi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Hideo Kojima'nın açıklamalarına göre projenin yapımcısı görevinden alınmış ve geliştirici ekip de dağıtılmış. Şu an için proje üzerinde çalışılmayacak.
 
    Buna karşın Kojima serinin hayranlarına serinin gidişatı ile ilgili bazı sorular sormaktan geri kalmadı. Belki de oyuncuların fikirleri projeyi farklı bir aşamaya götürecektir. Tıpkı Metal Gear Rising gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zone of the Enders HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 22 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 48 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler