Kojima: "Frame-rate Gerçekçilik Farkı Yaratıyor"

26.12.2013 10:13 Alkan Adakaner


      Son dönemlerde frame-rate (saniye/kare oranı) tartışması oyun dünyasının gündemini en çok meşgul eden şey diyebiliriz. Bazen gereksizlik derecesinde bu tartışmaların içinde bulunuyoruz. Hideo Kojima da bu tartışmalara katıldı.
 
     Hideo Kojima, Metal Gear Solid V'te frame-rate farkınının gerçekçilik hissini değiştirdiğini söylüyor. Daha önce Metal Gear Solid V'in yeni nesil sürümlerinin 60 fps'de, bu nesilde ise 30 fps'de çalışacağı açıklanmıştı.
 
     Aslında sinematik hissin 30 fps'de daha iyi olduğu her zaman söylenir. Buna karşın akıcılık konusunda 60 fps en üst standart olarak görülüyor. (yani fazlası gereksiz) Bakalım frame-rate farkı yeni MGS'lerde nasıl bir etki yaratacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Ground Zeroes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 18 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler