Kojima MGS: Rising İçin Yapımcıları Uyardı

23.11.2011 16:10 Samet Konuksal


     Metal Gear Solid serisini efsaneleştiren Hideo Kojima, yeni oyun Metal Gear Solid: Rising'in ekibinde bu kez yönetmen olarak bulunmuyor. Ancak Kojima, kontrolü elden çıkarmak da istemiyor.
 
     Resmi Playstation dergisine konuşan Kojima, "Bu kez genel anlamda bir yönetmenlik üstlenmiyorum. Oyunun hatları yapımcı ekibe ait. Ancak bu, kontrolü bıraktığım anlamına gelmiyor. Gerektiğinde uyarıları yapıyorum." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Kojima, "Oyunun oluşmaya başladığı dönemden bu yana durum böyle. Rising'in konsepti de yapımcı ekipten gelme. Yani Raiden'i ana karakter seçmeyi de onlar tercih etti. Hatta hikayeyi bile bu ekip oluşturuyor. Elimden geldiğince hikayeyi genel anlamda okumamayı tercih ediyorum. Eğer okursam aklıma birşeyler gelecek ve onların işlerini bozacağım." şeklinde devam etti.
 
     Son olarak Kojima, "Sınırları erkenden koyup onlara biraz bilgilendirme yaptım. Eğer sınırlar aşılırsa o zaman Metal Gear Solid serisini iyileştirmek adına uyarılar yapacağım. Ama yapımcılar, olabildiğince sınırı korumaya çalışıyor." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler