Kojima, Metal Gear Rising: Revengeance'ın Yapımcısıyla Görüşüyor

26.06.2014 13:38 Ömür Gencer


     Bildiğiniz gibi alışık olduğumuz Metal Gear oyunlarından çok farklı bir tarzda olan Metal Gear Rising: Revengeance, Platinum Games tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunu. Serinin yaratıcısı Hideo Kojima, Twitter hesabı üzerinden Platinum Games ile toplantı yaptığını belirtti.
 
     Kojima, Platinum Games'in başkanı Pesident Tatsuya Minami ve oyunun yönetmeni Hideki Kamiye ile görüştü. Bu toplantının amacı hakkında hiç bir detay verilmezken çoğu oyuncu yeni bir Metal Gear Rising oyunu mu geliyor diye sormaya başladı.
 
     Kamiya'nın yine aynı günde Microsoft Studios yönetmeni Ken Lobb ile buluştuğu belirtliyor. Bu iki toplantının bir ilişkisi var mı? Bu toplantı yeni bir Metal Gear Rising oyununun habercisi mi? Bu sorular için şimdilik herhangi bir cevap bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 29 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler