Kojima; "Peace Walker, MGS 5 Olabilirdi."

MGS : Peace Walker Kosta Rika'da geçecek.
23.01.2010 13:03 Talha Aynacı

Hideo Kojima, Resmi Playstation dergisine verdiği röportajda, eğer PSP'ye çıkmasaydı Peace Walker'ın, Metal Gear Solid'in serinin devam oyunu niteliğinde; Metal Gear Solid 5 olarak isimlendirilebilineceğini açıkladı.
 
" PSP için yapıldığından dolayı, resmi olarak numaralandırmıyorum. Ancak oyun dizaynı, hikayesi ve içeriği ile 5 numarayı hakedecek büyüklükte bir proje; MGS : ACid veya Portable Ops'ta olduğu gibi bir yan hikaye veya spin-off değil. Peace Walker benimde dahil olduğum sıradaki Metal Gear oyunu"
 
Metal Gear Solid 3'den 10 yıl sonrasını konu edinecek olan Peace Walker'da, efsane asker Naked Snake ya da nam-ı değer Big Boss'u kontrol edeceğiz.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 26 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler