Kojima Productions Önümüzdeki Hafta Bir Duyuru Yapılacağının Sinyalini Veriyor (Güncelleme)

28.02.2020 20:30 Gazali Çetinkaya

 
Kojima Productions yeni bir duyuru hazırlığında gibi görünüyor.

Stüdyonun iletişimden sorumlu yöneticisi Aki Saito, Kojima Productions resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, son zamanlarda meşgul oldukları için sessiz kaldıklarını ve yakında üzerinde çalıştıkları şey hakkında daha fazla şey söyleyebileceklerini, belirtti.

Aki Saito'nun elinin altındaki not defterinde ise "Next Week!" yazıyor.
 
Kalemde ise Pyramid yazdığı ortaya çıktı. Bu Silent Hill'deki Pyramid Head'e bir gönderme olabilir. Atılan tweet'te de "Silent" kelimesi kullanılmış. 
 
Kojima Productions patronu Hideo Kojima, geçtiğimiz hafta Death Stranding için Sam Mendes'in 1917 filminden esinlenerek hazırlanılmış gizemli bir fragman yayınlamıştı ve fragmanda 2020 yılı vurgulanıyordu.

Duyuru ya Silent Hill ya Death Stranding PC versiyonu ya bir indirilebilir içerik ya da tamamen farklı bir şey olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 16 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler