Kojima'dan MGS'ye Yeni Başlayacaklara Öneriler

29.06.2013 08:28 Alkan Adakaner


     Şu sıralar Metal Gear Solid V: The Phantom Pain üzerinde çalışmalarına devam eden ve oyuncuları bu oyunun videosuyla bile büyülemeyi başaran Hideo Kojima seriye yeni başlayacaklara önerilerde bulundu.
 
    Kendisine sürekli "serinin hangi oyunundan başlamalıyım" sorusunun sorulduğunu söyleyen Kojima, Metal Gear Solid 1 ve 2'nin kamerasının kuş bakışı stilinde olduğunu, önümüzdeki düşmanları görmenin kolay olmadığını belirten yetkili, Metal Gear Solid 3'ün daha modern bir kamera açısına ve dinamiklere sahip olduğunu, o nedenle seriye başlamak isteyenlere ilk olarak bu oyundan başlamalarını önerdiğini söyledi. Eğer MGS 3'ü beğenirseniz daha sonra ise MGS 4'ü öneriyormuş.
 
    Hideo Kojima MGS 1 ve MGS 2'yi oynamak yerine grafik romanlarını okumamızı (Legacy Collection'da var) öneriyor. Açıkçası Hideo Kojima yine alçakgönüllülük yapıyor diyebiliriz; her ne kadar MGS 3 daha modern dinamiklere sahip olsa da MGS 1 ve 2 hala günümüzdeki çoğu oyuna taş çıkaracak kalitede.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler