Kojima'nın Sonraki Oyunu Zone of the Enders 3 Mü?

12.04.2010 11:20 Alkan Adakaner


 
     Oyuncuların çoğunun aklına Hideo Kojima denilince Metal Gear serisi gelse de onun önemli oyunlarından birisi de Zone of the Enders olmuştur. Daha önceki açıklamalarında bu serinin devam edeceğini, ama sadece zamanının netleşmediğini söyleyen Kojima'dan önemli bir ipucu geldi.
 
     Metal Gear Solid: Peace Walker ile ilgili çalışmalarını bitirdiğini söyleyen Kojima, sonraki projesini düşünmeye başlamış, hatta şu an projenin ayrıntılı bölümleri olmamamasına rağmen genel olarak kafasında herşeyini bitirdiğini söylüyor.
 
    Kojima'nın sonraki projesinin yeni Zone of the Enders oyunu olduğunu düşündüren ise şu açıklaması:  "Adı, tasarımı, hikayesi, karakterleri, mekan araştırması, oyunda gözükecek mecha'lar, rol dağıtımı, görsel düzenleme, ses, başlangıç ve bitiş, ana hikaye gidişatı. Aklımda doğal olarak bir araya geliyor."
 
     Kojima'nın mecha'lardan (insanların kullandığı robotlar) söz etmesi yeni oyununun Zone of the Enders olduğunu düşünmemiz için büyük bir sebep. MGS: Rising ve Castlevania: Lords of Shadow'a danışmanlık yapan Kojima'nın bir de Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami ile beraber projesi bulunduğu söyleniyor.
 
      Playstation 2'deki en önemli oyunlar arasında gösterebileceğimiz Zone of the Enders serisinin yeni oyunu Kojima'ya karşı yapılan "sadece Metal Gear yapıyor" eleştirilerini de dindirebilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler