Kojima'ya Göre Death Stranding'in Devamının Yapılması Gerekli Olabilir

17.09.2019 01:19 Özgür Eroğlu

 
Çıkışına kısa bir süre kalan Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding daha çıkmadan büyük tartışmalara sebep oldu. Geçtiğimiz günlerde Tokyo Game Show'da 80 dakikalık oynanış görüntüsü yayınlanan oyunda kimse nasıl bir şey bulacağını bilmiyor. Bir kesim çok emin bir şekilde kötü bir oyun geleceğini söylerken diğer bir kesim oyun dünyasının en iyilerinden birinin geleceğini savunuyor. Kojima ise oyun daha çıkmadan oyunun geleceği hakkında bazı yorumlarda bulundu.
 
Death Stranding ile oyun dünyasına yeni bir tür (Strand Games) kazandıracağını iddia eden Kojima, bu türün anlaşılabilmesi için tek oyunun yeterli olmayacağını ve bir gelişme ve sonuca bağlanmasını gerektiğini düşündüğünü söyledi. Eğer bu türde farklı oyunların gelmesini istiyorsak daha açıklayıcı olması için bu oyunun sonuca bağlanmasını gerektiğini söyledi. 
 
"Oyunun devamını yapacak mısınız?" diye sorulduğunda ise, "Gerçekten emin değilim ancak bu oyunun bir sürü artıları ve eksileri olacak. Devam etmemin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Başka projelerde mevcut, mesela TV dizisi gibi ama bunlar için biraz süre geçmesi gerekiyor. Katılmam gereken başka projeler de var ancak tek bir bedenim olduğu için aynı anda her yerde olamıyorum." ifadesini kullandı.
 
Death Stranding, 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler