Komutan Shepard, Alien vs Predator'de

Aktörün Alien filminde yer aldığı bir sahne.
07.12.2009 17:25 Ersin Kılıç

Son olarak Call of Duty : Modern Warfare 2'de Komutan Shepard karakterini seslendiren aktör Lance Henriksen'in yeni Alien vs Predator oyununda yer alacağı açıklandı.
 
Daha önce Aliens, Alien3 and AVP: Aliens vs. Predator gibi yapımlarda da yer alan aktör, Rebellion imzalı yeni oyunda Karl Bishop Weyland adlı karaktere sesi ile hayat verecek. Ayrıca bu karakter görüntü olarakta Lance Henriksen'e benzeyecek.
 
Konu ile ilgili konuşan Henriksen ;
 
"Rebellion ekibi oldukça iyi bir iş çıkardı. Hem sesim hemde görünüşüm ile ilk defa tam anlamı ile bir oyunda yer alacağım." diyerek oyunda yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.
 
Şubat ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak olan Alien vs Predator'un PC sürümü DirectX 11 desteğini de barındıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 6 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 15 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler