Kona II: Brume Konsollar ve PC için Duyuruldu

16.07.2022 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ravenscourt ve geliştirici Parabole, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Kona II: Brume'u duyurdu. Oyun 2023 yılında çıkış yapacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Kuzey Québec, 1970. Etrafı çevreleyen tuhaf bir sis. Bu puslu hava kırsal maden köyündeki sakin yaşantıyı yerle bir ediyor ve doğanın dengesini bozuyor. Peki ama bu sis nereden geliyor? Kona II: Brume oyununda Dedektif Carl Faubert olarak oynayacak ve gerçek üstü Kona gizemlerini açığa çıkaracaksın.

Kuzey Kanada'nın karlı topraklarında uzun bir yolculuğa çık ve aslında yapayalnız olmadığını gör. Yıkıcı bir çığ felaketine yakalanan ve yaşam mücadelesi veren diğer mahsur kalmış insanları bul ve Pus'un ardındaki gizli karanlık gerçeği ortaya çıkar. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Keşfet
- Araştır
- Hayatta Kal
- Deneyimle
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler