Konami, Daha Fazla Silent Hill Oyunu Yayınlamak İstediğini Bildirdi

17.01.2023 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Psikolojik korku bulmaca macera oyunu Silent Hill yayıncısı Konami içerisinde yer alan yapımcı Motoi Okamoto IGN ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Okamoto, Konami'nin Silent Hill serisiyle ilgili hedeflerini ve planlarını aktardı.
 
Konami, geliştiricilere yeni Silent Hill projeleri için açık davette bulunuyor
 
 
 
Yapılan röportajda çeşitli açıklamalarda bulunan yapımcı Okamoto, yakında çıkacak olan Silent Hill 2'nin Remake (yeniden yapım) sürümünde nelerin değiştiğine değindi. Bunun yanı sıra yeni Silent Hill projelerine de açık olduklarını belirtti. Şu anda halihazırda yapım aşamasında olan çok sayıda Silent Hill projesi yer alıyor.
 
Geçtiğimiz senenin Ekim ayında yayıncı Konami, birden fazla Silent Hill projesinin duyurulduğu bir canlı yayın etkinliği düzenledi. Bu etkinlik içerisinde duyurulan projelerden en dikkate değer olanı Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 Remake idi.
 
Sunumda diğer taraftan başka Silent Hill projeleri duyuruldu. Bu projeler arasında No Code ve Neobards Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill: Townfall ve Silent Hill f gibi birkaç başka küçük ölçekli oyun projesi yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler