Konami: PES 2015 Bambaşka Bir Oyun Olacak

30.01.2014 20:25 Alkan Adakaner


     Pro Evolution Soccer 2014'te yeni oyun motoru kullanan ama serinin hayranlarının çoğunu mutlu edemeyen Konami serinin bu yıl çıkacak oyunu PES 2015'in "tamamen farklı" bir oyun olacağını söylüyor. Konami Avrupa başkanı Shinji Hiran'nun açıklamaları şu şekilde:

    "İngiltere stüdyomuzda tam olarak ne yaptığımızı size açıklayamam, ama sıradaki proje üzerinde çalışıyorlar ve Avrupalı insanların isteklerini gözetiyorlar. Bu çalışmalar seriyi tüm dünyaya yayma çalışmamızdır; yani oyun sadece Japonlar tarafından geliştirilmiyor."
 
    "PES serisinde ne tür hatalar yaptığımızı biliyoruz. Bu sorunlar üzerinde çalışıyoruz. Serinin yeni oyunu (PES 2015) tamamen farklı bir oyun olacak. 2014 serinin bir sonraki aşamaya geçiş yılı, yani beklentilerinizi arttırın."
 
    Bildiğiniz gibi PES 2014 yeni nesil için piyasaya çıkmamıştı. Konami'nin daha önceki açıklamalarında PES 2015'in yeni nesil için geleceği belirtilmişti. Yetkililerin de söylediği gibi beklentilerinizi yükseltin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2014 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler