Konami PES 2022 için Bir Demo Sürümü Yayınlandı

24.06.2021 14:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami, Unreal Engine 4 motoruyla geliştirdiği PES 2022'nin demo sürümünü yayınladı. Farklı bir motora geçen Konami oyun için bir açık beta sürecini başlattı. Bu Açık Beta, oyunun çevrimiçi özelliklerini test etmeyi amaçlıyor. Bu sürüm oyunun final versiyonunu yansıtmaz.
 
Pro Evolution Soccer 2022 için Açık Beta Testi şu anda PS5 ve Xbox Series X için mevcut. 
 
Yeni oyun motoruna geçiş ile birlikte oyuncuların animasyonları, yüz ifadeleri, oyuncu tipleri, top sürüş teknikleri ve oyun içi yapı serinin önceki oyunlarına nazaran değişmiş olacak.  
 
Demo, yalnızca Manchester United, Bayern Münih, Juventus ve Barcelona takımlarını içeriyor. Sadece çevrimiçi 1v1 oyunlara izin veriyor. İleriki süreçte oyun hakkında daha fazla detay sunulacak.
 
Mağazalarda New Football Game Online Performance Test olarak geçen demo sürümünü MS Store ve PS Store’dan ücretsiz olarak indirip deneyebilirsiniz. 
 
Demo açıklaması

New Football Game Online Performance Test'in (Yeni Futbol Oyunu Online Performans Testi) ana amacı, sunucularımızın stabilitesi ile bağlantı kalitesinin yanı sıra eşleştirme sistemimizin performansını değerlendirmektir.
 
Tüm oynanış unsurlarında (kontroller/denge vb.)ve tüm görsellerde çalışmaların hâlâ devam ettiğini lütfen unutmayın. Her şey değişikliğe tabidir ve bu unsurların pek çoğu önümüzdeki süreçte geliştirilecektir.
 
Microsoft Store - PS Store 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler