Konami PES Serisinin Haricinde Büyük Oyun Geliştirmeyi Bırakıyor!

18.09.2015 14:36 Samet Konuksal


    Birkaç saat önce Fransız oyun sitesi Gameblog'un ortaya attığı haberi araştıran Eurogamer, iç kaynaklarından durumun daha da vahim olduğunu öğrendi. Fox Engine yönetmeni Julien Merceron'un Konami'den ayrıldığını onaylatan site, Konami ile ilgili daha da beter bir haberi ortaya attı.
 
    Eurogamer'ın belirttiklerine göre Konami bundan sonra Pro Evolution Soccer serisinin haricinde üst kalite dediğimiz AAA seviye oyun geliştirmeyi bırakacak. Euro 2016 için bir anlaşması bulunan Konami'nin bu turnuva için PES serisiyle ilgili çalışma yürütmesine kesin gözüyle bakılıyor. Euro 2016'nın sonrasında ise PES serisi bile tehlikeye girebilir. 
 
    Konami bu senenin başı itibariyle mobil oyun sektörüne yoğunlaşacağıyla ilgili açıklamayı yapmış fakat yine de büyük serilerinden vazgeçmeyeceğini belirtmişti. Ancak Eurogamer'ın iç kaynaklarından gelen haberlere bakarsak Castlevania, Silent Hill ve Metal Gear serisi başta olmak üzere oyun dünyasının birçok önemli markası kayıplara karışacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2016 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 2 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 6 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler