Konami, PES Serisinin İsmini Neden eFootball Olarak Değiştirdiklerini Açıkladı

05.07.2019 18:31 Nursema Emre

 
Konami şok bi kararla neredeyse çeyrek asırdır kullandığı oyun serisinin ismini bir anda değiştirme kararı aldı. Bununla birlikte oyun camiası bunun FIFA karşısında bir mağlubiyet kavgası olup olmadığını merak ediyor. Özellikle PES serisinin e-spor camiasına git gide yakınlaşması, KONAMI cephesinde nasıl karşılık bulacak merak ediliyordu.
 
KONAMI cephesinin buna oldukça mantıklı cevapları var. Oyunun uzun süredir Avrupa sorumluluğunu yürüten Lennart Bobzien şunları söylüyor:
 
"Evet, bu sene PES 2020'i eFootball PES 2020 olarak duyurmayı tercih ettik. E-Spor camiasına yepyeni bir soluk kazandırmak ve geçmişteki kapışmaları profesyonel camiaya taşımak istiyoruz. Halen PES isminden vazgeçmiş değiliz ve bunu burada tutmak istiyoruz."
 
Sizin fikriniz nedir bilemeyiz ancak, bu hamlenin FIFA'nın sokak futbolu hamlesi sonrası gelmesi de bence bu konuda bizlere bazı ipuçları veriyor.
 
PES 2020 30 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC oyuncularıyla buluşacak. Bakalım bunca yeni reklam hamlesi sonuca varabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EFootball Pro Evolution Soccer 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 49 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler