Konami'nin İptal Edilen FPS Oyunu Six Days in Fallujah Geri Dönüyor

11.02.2021 17:44 Gazali Çetinkaya

 
Konami'nin 2009'da iptal edilen FPS oyunu Six Days in Fallujah 11 yıl sonra geri dönüyor.
 
Oyun yeni yayıncı ve geliştirici altında yeni bir oyun olarak geri dönüyor. Halo ve Destiny oyunlarında önemli liderlik rolleri almış tecrübeli geliştiriciler tarafından yapılıyor.

Yayıncı Victura ve geliştirici Highwire Games, Six Days in Fallujah'ın 2021'de konsollar ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Taktiksel askeri FPS oyunu Six Days in Fallujah, 2004'teki II. Felluce Muharebesi sırasında geçiyor ve askerler ile Iraklı sivillerin gerçek hikayelerine odaklanıyor. Her bir görev gerçek bir kişi tarafından anlatılacak ve oyuncular gerçekte orada bulunanların gözünden modern savaşı deneyim edecek.
 
Orijinal oyunun geliştiricisi Atomic Games ve yayıncısı Konami'ydi. Gaziler ve savaş karşıtı gruplar tarafından eleştirilince proje rafa kaldırılmıştı. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Six Days in Fallujah (2021) Platformlar: PC Geliştirici: Highwire Games Dağıtıcısı: Victura Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler