Kong Hayranlarına Müjde: Skull Island: Rise of Kong Oyunu Duyuruldu

21.07.2023 17:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Amazon İspanya, geçtiğimiz gün Skull Island: Rise of Kong adlı yeni bir Kong oyununun içeriğini sızdırdı. GameMill Entertainment tarafından yayınlanacak ve IguanaBee ekibi tarafından geliştirilen oyunun kısa bir süre sonra resmi duyurusu geldi.
 
Üçüncü şahıs aksiyon oyunu olacak
 
 
Skull Island: Rise of Kong oyununda açıklanan bilgilere göre intikam teması işlenecek ve üçüncü şahıs aksiyon macera deneyimini oyunculara sunacak. Oyuncular, Skull Adası'nın gerçek kralı olmak için ilkel düşmanları ortadan kaldırabilecek ve baş düşmanlarının kölelerini yenebilecek. Ek olarak bataklıklarla, şelalelerle, ormanlarla ve kafataslarıyla dolu mağaralarla karşılaşacağız. Aynı zamanda Skull Adası'nın gizlediği tarihi ve sırları keşfedebileceğiz.
 
Skull Island: Rise of Kong, standart sürümü 39,99 dolardan çıkış yapacak. Oyunda Kong'un kökenini araştıracak, öfkesini düşmanlara karşı serbest bırakacak, yeni zirvelere doğru tırmanacak ve mevcut adayı keşfedeceğiz.
 
Skull Island: Rise of Kong, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için geliyor. Bu sonbaharda çıkış yapacak. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler