Konsol Çalmak İçin 7 Yaşındaki Kızı Öldürdü!

Jeremy Priel ve Michael Bell (Sıralama bilinmiyor)
24.12.2011 00:44 Levent Polater

 
    Amerika, geçtiğimiz günlerde tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi ile sallandı. Yalnızca oyun konsollarını çalmak için 7 yaşındaki kızı ve onun amcasını öldüren 25 yaşındaki Michael Bell,  Amerika polisi tarafından yakalandı ve yargıç önünde hesap ağır bir hesap verdi.
 
    Konunun en başına dönecek olursak, savcıların anlattığına göre 22 yaşındaki Michael Bell, dövme ustası Jeremy Priel'e kendisine dövme yapma karşılığında bir Playstation 3 verme sözü veriyor. (İkilinin kara planı bu şekilde veya Priel'in plandan haberi yok, bilemiyoruz) Bunun üzerine dövmeyi yapmak için Bell'in arkadaşı Jeremy Crane'in evine gidiliyor ve banyoda dövme yapıp yapamayacaklarını soruyorlar. Bu noktadan itibaren Bell, belinden çıkardığı silahını Crane'e ve 7 yaşındaki yeğenine doğrultup yere yatmalarını istiyor. Bu esnada anlaşma sağlanamayınca Bell, Crane'i ve ufak kızı başından silahla vuruyor ve Crane'in ve ufak kızın cansız bedenlerine basarak Playstation 3 ile Xbox 360'ı alıp oradan uzaklaşıyor.
 
    Priel'in savcılığa verdiği ifadelere göre Bell, daha sonra bu konsolları Priel'e vermiş. Priel ise konsolları para ve uyuşturucu karşılığında satmış. Konsolları satın alan kişi PS3'ün üzerindeki kan lekesinden şüphelenip polise başvurmasından sonra Priel ve Bell'in suçlulukları ortaya çıkmış.
   
    Şu anda Amerika savcılığı, Bell'e idam cezası vermeyi düşünüyor. Priel ise suça ortaklık yapmaktan hapse atılacak. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 15 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler