Konsolların Belleği Bulletstorm'a Yetmemiş

08.08.2010 19:04 Gökhan Yılmaz

 
     Bulletstorm, Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen sıra dışı bir FPS oyunu. Epic Games'in sağlam alt yapısı ile People Can Fly yapımcıları tarafından hazırlanan oyunun konsol versiyonları hakkında ilgi çekici açıklamalar geldi. Orijinalinde PC için geliştirilen ve PS3 ile Xbox 360'a port edilen Bulletstorm, ilk başlarda konsollarda çalışmamış.
 
     Bunun nedeni her iki konsolun da belleklerinin yetersiz olmasıymış. Yapım ekibinin başında bulunan Adrian Chmielarz'ın açıklamalarına göre konsolların güçleri yeterliymiş fakat belleklerine bu kadar çok içeriği sığdırabilmek için gerçekten de büyük bir mücadele vermişler. Anlaşılan yapım ekibi bu mücadelenin galibi olmuş ve oyunun ilk dönemlerinin aksine şu an sorunsuz bir şekilde konsolda çalıştırılabiliyor.
 
     Bulletstorm'un her üç platforma da çıkacak versiyonları arasında fazla fark bulunmayacağı söyleniyor. Bu nedenle, oyunun çıkış tarihi olan Şubat 2011'e kadar ellerinden geldiğince çalışarak PC ve konsol versiyonlarını dengeleyeceklerini bildiriyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler