Korku Dizisi Lovecraft Country'nin İnceleme Puanları Paylaşıldı

08.08.2020 17:47 Özgür Eroğlu

 
Get Out ve Us filmlerinin senaristi ve yönetmeni olan Jordon Peele'nin ve J.J. Abrams'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği, yaratıcılığını Misha Green'in yaptığı HBO'nun yeni korku dizisi Lovecraft Country'nin inceleme puanları paylaşıldı.

Dizi, Matt Ruff'ın 2016'da yayınladığı aynı adlı romanından esinleniyor. 1950'li yıllarda kayıp babasını aramaya çıkan Atticus Freeman'ın hikayesine odaklanacak. Dizinin ve kitabın isminden de anlaşıldığı gibi hem kitap hem de dizi H.P. Lovercraft'ın Ctulhu Mitolojisi'nden esinleniyor. Kitabın kendisi ise özellikle Lovecraft'ın ırkçılığına dair bir eleştiri niteliğinde diyebiliriz.
 
Dizi 16 Ağustos'ta yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance ve Michael Kenneth Williams gibi isimler bulunuyor. Dizi 10 bölümden oluşacak.
 
İnceleme puanlarını aşağıda bulabilirsiniz. Gayet başarılı bir dizi olmuş gibi duruyor. Şu an için Metacritic ortalaması 82.
 
The A.V. Club - 91
Collider - 91
Time - 90
The Hollywood Reporter - 90
Rolling Stone - 90
USA Today - 88
Chicago Tribune - 88
Paste Magazine - 84
Decider - 80
The Telegraph - 80
TV Guide - 80
Slant Magazine - 75
Variety - 60
Los Angeles Times - 60
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler