Korku Oyunu White Day: A Labyrinth Named School PS5 Konsollarına Geliyor

29.05.2022 10:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici SONNORI, yeni bir listeye göre PlayStation 5 için hayatta kalma korku oyunu White Day: A Labyrinth Named School'u yayınlayacak. Listeye göre oyun, yeni nesil konsola 30 Eylül'de gelecek ve 39.99 Dolar fiyata sahip olacak.
 
PlayStation 5 sürümü 30'dan fazla kostümü içerecek. 
 
Kendini, döneminin en korkutucu oyununa hazırla! İyi bir iş ters gidince sen ve okuldan birkaç arkadaşın, gece okulda kitli kalıyorsunuz ve katil bir hizmetli tarafından kovalanıyor ve ölülerin ızdıraplı ruhları tarafından rahatsız ediliyorsunuz. Hayatta kalmak için gizlenip okulun karanlık sırlarını ortaya çıkarabilir misin? Yoksa sen kaçamadan önce okuldaki korkular senin ölümüne mi sebep olacak? 
 
White Day: A Labyrinth Named School şu anda PlayStation 4, Steam üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/466130/White_Day_A_Labyrinth_Named_School/

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 13 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 22 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler