Korku Temalı Bulmaca Macera Oyunu In Nightmare PC'ye Geliyor

03.08.2022 18:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Magic Fish Studio, Steam üzerinden PC için In Nightmare adlı korku aksiyon oyununu yayınlayacağını duyurdu. Korku oyununun çıkış tarihi Holiday 2022 olarak belirlenmiş. Dolayısıyla 2022 sonlarına doğru oyunun PC'ye gelişini bekleyebiliriz.
 
In Nightmare, ilk olarak 29 Mart'ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yaptı. Oyunun PC sürümü, PlayStation sürümleri için yayınlanan tüm içeriğin yanı sıra güncellenmiş grafikler ve oyun geliştirmelerini içerecek.
 
In Nightmare, sinsi ve gizli aksiyon ve bulmaca öğelerinin birleştiği içerisinde hikaye öğelerini barındıran korku macera oyunu. Oyun, son bir umutla aşkı arayan ve korkularında gezinip kurtulmaya çalışan genç bir çocuğa odaklanıyor. 
 
Korku dolu, tüyler ürpertici bir hayal dünyasına girin. Bu oyunda Kahramanımız derin bir uykuya dalacak ve kabus gibi bir hayal dünyasında uyanacak. In Nightmare, gizli aksiyonu çeşitli bulmacalarla birleştiren, hikaye odaklı bir korku macera oyunu karşımıza çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
In Nightmare Platformlar: Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 29 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler