Korku Temalı Taktiksel Sıra Tabanlı Oyun Othercide için Kapalı Beta Düzenlenecek

29.01.2020 06:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Lightbulb Crew, Othercide için kapalı beta düzenleyeceklerini duyurdu.
 
Betaya buradaki formu doldurarak kayıt olabilirsiniz. Gereksinimler 18'in yaşın üstünde olma, PC ve Steam hesabına sahip olma ve geliştirici ekibe geri bildirimde bulunabilmek için İngilizce veya Fransızca konuşabilme. 
 
Otherside, hikaye ve oyun mekaniğinin birleştirilmiş karanlık ve zorlu bir deneyimin iç içe geçtiği, korku temalı bir sıra tabanlı strateji oyunu.
 
Otherside ile başka bir boyuttan gelen kan dondurucu yaratıkların saldırısı altında olan acımasız bir dünyaya giriş yapacak ve sınırlı kaynaklarınızla gelgitleri püskürtüp görsel olarak çarpıcı dünyada acımasız koşullara katlanacaksınız. 
 
Oyunun tam sürümü bu yıl PC için çıkacak.

Gamescom 2018 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Othercide Platformlar: PC Geliştirici: Lightbulb Crew Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler