Korku oyunu Layers of Fear için 11 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

18.03.2023 11:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloober Team ve Anshar Studios tarafından biz oyunculara sunulacak olan birinci şahıs korku oyunu Layers of Fear için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 11 dakikalık bir süreye sahip olan bu oynanış videosu içerisinde oyunun yeni mekanikleri ve yenilenen grafikler yer alıyor. 
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen korku yapımı
 
 
 
Unreal Engine 5 ile tekrardan geliştirilen Layers of Fear (2023), ışın izleme, HDR ve 4K çözünürlük desteğine sahip olacak. Üst düzey grafiklerle ve öğelerle beraber korku deneyimi yaşatacak olan bu yapım, Layers of Fear ve Layers of Fear 2'nin yanı sıra tüm indirilebilir içeriğe alternatif bir bakış açısı sağlayacak. Oyun tüm bunları harmanlayarak ve yeni bir oyun motoru ile geliştirilerek tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 
 
Yeni sürüm içerisinde "The Final Note" adlı yeni bir bölüm de bulunuyor. Bu kısım biz oyunculara seride daha önce hiç görmediğimiz bir içeriği bizlere aktarmayı hedefliyor. Bu son sürüm serinin hikayelerini birbirine bağlamayı ve bu hikayeye bir son vermeyi istiyor.
 
Layers of Fear, Haziran ayında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Layers of Fear - 11 dakikalık oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Layers of Fear Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler