Korku ve Komedi Bu Oyunda Buluşuyor

13.04.2014 21:54 Mert Bingöl

 
Kısaltması bile (TWSOWTW) yeterince uzun olan oyunumuzun tam ismi The Weird Story of Waldemar The Warlock. Kendisi Kickstarter'da desteğimizi bekleyen bir güzel proje. Güzel bir proje diyorum çünkü çok başarılı bir oyun olma potansiyelinin yanında Kickstarter kampanyası ile eski film posterleri, orijinal yağlı boya tablo gibi ilginç hediyeler kazanılabiliyor. Üstelik oyunun demosu da hemen indirilmeye hazır. Böylece oyunu şimdiden oynayarak neye para verdiğimizi de net bir şekilde görebiliyoruz.
 
Aşağıdaki maddeler size birşeyler ifade ediyorsa, Kickstarter'da 15$'dan başlayan yardımlarla ekibe destek olabilir ya da Steam'de yeşil ışık yaktırabilirsiniz.
 
- Edgar Allan Poe, Lovecraft tarzı korku edebiyatını seviyorum.
- Monkey Island türü klasik adventure oyunlarına bayılırım.
- Geyik benim göbek adım.
- Klasik filmleri iyi bilirim, bu filmlere gönderme yapılmasına bayılırım.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler