Korsan Temalı Aksiyon RPG King of Seas 25 Mayıs'ta Çıkacak

14.04.2021 17:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici 3DClouds, 18 Şubat'tan Mayıs ayına ertelenen korsan temalı aksiyon rol yapma oyunu King of Seas'in net çıkış tarihini duyurdu.

25 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak ve $24.99 / €24.99 fiyattan satışa sunulacak.

Demo Steam'de yayınlandı.
 
King of Seas; oyuncuları korsanlar, deniz savaşları, gizli hazineler ve kayıp adalarla dolu destansı bir yolculuğa çıkaracak. Yeni yerleri fethedecek, ticaret yapacak ve geminizi geliştirmek için çeşitli adalara seyahat edeceksiniz.
 
Babasının ölümünün intikamını almaya yemin etmiş bir korsanın rolünü üstleneceğiniz oyun prosedürel olarak oluşturulmuş bir dünyada geçecek. Yeni bir campaign başlattığınızda oyunun motoru her defasında keşfedebileceğiniz yeni bir dünya sunacak. Dinamik oyun dünyası yapısı her eyleminize tepki verecek ve sizi stratejinizi değerlendirmeye ve karşılaştığınız zorluklara uyum sağlamaya itecek. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
King of Seas Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 3DClouds Dağıtıcısı: 3DClouds Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler