Kotaku: Blizzard Pokemon Go'dan Esinlenen Mobil Warcraft Oyunu Üzerinde Çalışıyor

22.11.2018 20:29 Gazali Çetinkaya

 
Görünüşe göre, Diablo Immortal Blizzard Entertainment'ın geliştirmekte olduğu tek mobil oyun değil.
 
Kotaku "Diablo'nun Geçmişi, Bugünü ve Geleceği" başlıklı bir makale yayınladı ve bu makelede yer verilen bir bilgiye göre, Blizzard Entertainment Pokémon Go'dan fazlasıyla esinlenen bir mobil Warcraft oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Kotaku, mobil Warcraft oyunu deneyen kişilerin Pokémon Go'dan "çok daha fazlasını" sunacağını ve "tek oyunculu unsurlar" içereceğini söylediğini belirtiyor. Bunun dışında şimdilik pek bir detay yok.
 
Bunun yanı sıra Kotaku, World of Warcraft baş tasarımcısı Cory Stockton'ın çok büyük bir Pokémon hayranı olduğunu ve birçok Blizzard çalışanının halen kampüste günlük olarak Pokémon Go'yu rekabetçi oynadığını belirtiyor. Ayrıca "Blizzard'da çok sayıda mobil oyun oyuncu var. Mobil oyunlar hakkında gerçekten heyecanlı birçok insan var. Şirketin Diablo Immortal'a tepkisi, şirket dışındaki tepkilerden çok farklı."
 
Blizzard Entertainment henüz "mobil Warcraft" oyunu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Kotaku'nun makalesine buradan ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler